Första personspåret imponerar

Blev en tidig morgon på jobbet idag så Jax fick vara hos "farmor" som svärmor säger att hon är, "fajmors älskling". Hihi! Där får han springa hejdlöst på tomten och slicka frenetiskt på Finn. Lev livet medan du kan är det nog tanken han tänker.
Han skötte sig fin fint. Dock hade han gått upp för trappen på övervåning, kissat och gjort en bajs-klutt för att han inte hade kommit ner. Troligtvis blivit lite stressad när inte Yvonne hörde honom. Han lyckas med allt, plutten. Med sina 16 kg och drygt 48 cm i höjd fick han bli buren ner från trappen. Lilla fegisen! Men han lika glad ändå.
 
När jag hade slutat åkte vi till skogen för att plocka ner snitslar i ett spår. Givetvis lever han livet med att försöka hitta alla sorters dypölar och springa som en tok på dom mest otänkbara ställena där man inte kan gå.
Lite krafter var det kvar i honom. Vilket var tanken då vi la ett varsitt personspår med snuslådor och leksaker till båda vovvarna. Åh, så imponerad jag var!! Han tog spåret på en gång och drog faktiskt ganska skapligt i kopplet för att komma fram. Första leksaken, jippiii! Dock var han inte lika intresserad av snuslådorna. Men han markerade dom. Så fick trigga honom att det fanns något gott i dom. Med köttbullar i funkade det väldigt bra.
Detta kommer han att förstå i sinom tid efter några ggr. Tror att han kommer tycka om snuslådorna lika mycket som leksakerna tillslut.
 
Vi samåkte till skogen, så Jax fick sitta tillsammans med Finn som dock inte är så liten. På vägen hem var de trötta och när jag tittade bak mot buren låg Jax på Finn och halvslumra. Finn fann sig i det också. Så mysigt det såg ut och dom är så otroligt snälla mot varandra.
 
Nästan en hel dag ute i det fria intog Jax soffläge direkt på mattes "armkudde" när vi kom hem. Skönt med en trött och nöjd hund!
 
 

"Den där kameran igen. Gääsp. Bäst att somna om".
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin och Billy

Vad roligt att han förstod spåret så bra! :D

Svar: Ja! Det är vägen till eliten! :D
Michaela Persson

2013-09-25 @ 21:20:54
URL: http://aktivaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0