Sätra Brunn

Mer avslappnande kan det inte bli. En liten 1700-tals by med hundvänlig miljö. Supermysiga rum, underbaaar pool och lite spa på det. Mmh!!
 
Rätt många hundpromenader blev det kring den lilla byn, det fanns mycket se värdigheter. Vid brunnen från 1700-talet som området är döpt till rann det riktigt källvatten högt på järn. Jämt och nätt hundarna nådde upp för att dricka. Det var väldigt gott tydligen. Hihi.
 
Mycket att ta in för Jax. Han fixade allt riktigt bra. Inga problem att vistas inne i rummet själv en stund eller när vi skulle sova. Dock hade jag med lite mer tuggben än vanligt. Så när vi skulle sova var jag tvungen att lägga bort benen för han hade nog legat och tuggat en bra stund till. Men det var mycket märkligt att man bara kunde vara i ett rum och inte ute i hallen tyckte Jax. Det var ju ändå som i ett riktigt hus med rum och ett storrum. Konstigt! 
Han fick även åka den gamla hissen inne i huset. Den lääät förskräckligt. Den var rätt liten oxå. Han tvekade först men sedan gick det väl ann. Inget som han gärna ville åka. Men det var en bra träning.
 
Första snön fick han känna på där borta också. Det var ju riktigt kuul! Dock tog det ett tag innan han förstod vad det var. Haha.
 
Resan dit tog lite med än 2 timmar. Han klarar sig riktigt fint i bilen, som alltid. Blir heller inte åksjuk trots att han någon halvtimma innan fick sin mat.
 
Trötta var vi nog alla när vi åkte hem. Jax var lite extra flängig och grymtade till mot en hund, vilket han aldrig gör annars.
Idag har han i princip sovit hela dagen och kommer nog förmodligen fortsätta göra det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0