Hundfreak

Helgen har varit fullspäckad med massor av roligheter. Självfallet blir det alltid någon hundgöra.
 
I fredags fick min syster agera barnvakt åt Jax, bokstavligen enligt henne. Hon tycker det är jättekul när han rotar i leksakslådan och drar fram något pipigt/nöffigt för att leka. "Han är verkligen som ett barn". Mattes plutt! Han hade skött sig fint tillsammans med farbröderna Ollie och Icey. Syrran fick låna med kameran:
 

Igår gick vi på Arvika martén tillsammans. Bortsett från att Jax drog i kopplet rätt mycket ibland gjorde han mig väldigt stolt. Det var trångt på gatorna av folk, någon hade en pip snurra av något slag i munnen och ja, marknader brukar vara rätt roliga att gå på. Karuseller fanns det också som vi gick förbi. Han ryggar verkligen inte för nått.
Vissa stånd hade katt/ hund gosedjur som går och låter. De visas oftast upp. Jax var helt fascinerad av dom och ville fram. Haha, han fick sig en liten publik när han bjöd upp leksaken till lek.
 

Idag gjorde vi goa Christine sällskap under lydnadstävlingen på Hammarö. De debuterade med hela 190,5 poäng. Stort grattis igen! Efter det fick Jax vara som en liten belöning för lilla Wimza, det var skojsigt! Tyckte både förare och hund tror jag!
Med lite mat i magen åkte vi vidare till skogen hos mormor. Med fyra troll-hundar, Ollie, Icey, Jax och söta Mira, fick vi med oss några kg svamp hem. Dock hade vi ingen svamphund. Men man kan tydligen smaka och trampa sönder svampen enligt Jax.
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin och Billy

Vilka fina bilder! Vackert med löven :D

2013-10-07 @ 23:08:52
URL: http://aktivaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0