Skink-tub och korv i massor

Ja, idag har det varit en effektiv dag. Svärmor kom på besök, vilket Jax är väldigt förtjust i. Galen-pannan hoppade som en tok upp och ner i soffan med sin pipleksak (tycker det är hur roligt som helst nu när han har lärt sig att hoppa upp), "han som är så lugn". Mjo, rackartygen börjar lite smått.
Förövrigt är han vääääldigt duktig, lyssnar bra både till inkallning och ordet nej. Jag börjar fundera lite på vad vi kan ha gjort så bra för att han sköter sig galant för att bara vara barnet. Jag känner mig överlycklig för att han är sånn!
 
Blev ytterligare lite träning bland folk idag. Dock blev det en tur till affären som bara ligger drygt 500m bort. Börjar märka på honom att han inte längre rusar fram till alla människor utan står mest och tittar. Vissa är han mer förtjusta i än andra. Vill ha honom social men inte för mycket. Dock möte med hundar är en annan femma. Han tror att han älskar dom alla. Vi mötte faktiskt ett perfekt träningstillfälle på vägen hem. Tuben laddad och konsetrationen på mig var nästan perfekt. Skinkklet hade han i stort sett över allt kring nosen, sötnöten. Men vad spelar det för roll om han fokuserar!
 
Efter en stunds vila åkte vi hem till Martins mamma och grillade korv vid älven. Supermysigt. Älskar verkligen naturen! Fiskespöna kom fram och det blev några napp. Jax och Finn letade korv i gräset. Mumma!
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilie, Cleo och Vix

Åh vad härligt det ser ut. :)

Svar: Korvätarna eller grillningen? ;)
Michaela Persson

2013-07-30 @ 22:56:17
URL: http://www.trampdyna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0