Sol och fågelkvitter

ÄNTLIGEN tittade solen fram idag! Åh, vad vårkänslor det bubblade i kroppen. Med sällskap av mormor och Mira var vi ute i två timmar. Kameran hängde givetvis med.
 
 
Vi hann även att gå ett blodspår innan solen gick ner som svärmor så snällt lagt ut åt oss. Hon har beställt en hel back med blod på Ica maxi. Det blir fin fint nu när det nästan inte finns någon snö alls kvar i skogen längre. Vi måste ju träna inför Viltspårspokalen som vi har bokat oss för. Först ska vi ju klara anlagsprovet. Så det gäller att ligga i. Men de tror jag nog vi ska klara, han jobbar på duktig faktiskt. Flamsar gör han ibland och korsar. Men han har alltid hittat klöven de ggr vi har gått.
- Med selen och linan på visste han vad han skulle göra och han luktade väldigt efter starten. Han hittade starten själv jättebra, gick på och av, velade lite till han kom till första vinkeln. Gick över och vände rätt. Andra vinkeln tog han jättesnyggt och efter det fram till den lilla bäcken som vi skulle korsa nosade han på bra. När vi väl skulle över bäcken tvekade han men han visste precis att det gick över. Slutklämmen gjorde han jättebra.
 
Spåret var mellan 150-200m och i början av det blåste det lite motvind som gjorde att han lyfte huvudet mer och slarvade ganska mycket. När han går bra har han nosen i backen. Han är jättetydlig när han går av då korsar han mer och arbetar verkligen för att hitta det igen. Det är då när terrängen är lite svårare som han kan stressa upp sig lite för mycket kan jag tycka, då blir han flamsig och är inte lika noga med att hitta sig tillbaka. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin och Billy

Gud så härligt det ser ut! Underbart väder ni hade :D

Svar: Helt otroligt!
Michaela Persson

2014-02-18 @ 12:36:46
URL: http://aktivaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0