Miljöträning och vila

Vi har varit ute på äventyr i stort sett hela veckan. Mer miljöträning i den stora staden Karlstad mitt i centrum har vi hunnit med. Människor på varje stenplatta (kändes det som), bilar, mopeder, busar, pålastning i lastbilar, lite hundar och retande fåglar fick han uppleva. Otroligt nyttigt! Han fick även hoppa upp på bänkar och statyer. Han är inte rädd för något, finner sig i allt. Vi passerade många portar längs vägen och det var en han kom för nära inpå så dörren öppnade sig. Hihi. Han stod och tittade och ville faktiskt gå in.
 
Vi gick inte länge inne i stan för vi väntade in svärmor och hennes mamma så vi sedan kunde åka vidare till Jysk. Jag och Jax hängde bara med i turerna. Man får ju passa på när man har världens tillfälle. Så vi hade ju inte våran bil utan en som Jax fick sitta bak i kombiutrymmet utan bur eller galler till sätena. Han är så otroligt snäll i bilen. Säger ingenting och sitter kvar på samma plats utan att böka omkring. T.o.m när han blir lämnad en stund. Spelar ingen roll vad det är för bil.
 
Eftersom vi bara hängde med följde vi med upp till mormor som hon är till min sambo. Så Jax fick träna på att åka hiss, för andra gången. Tror det var sjätte våningen. Super duktig.
 
 
Idag ska han inte få göra något speciellt. Mest ta det lugnt. Behöver man ha någon gång i veckan. Dock var jag iväg till hundaffären och köpte ett smarrigt märgben som han troligtvis kommer ha och göra med ett tag. Han har redan nu stått oavbrutet i en timma. Hehe. Han ska även få vara själv en stund i kväll då det är innebandymatch. Det är för kallt för att sitta i bilen nu, mycket bättre hemma. Han får ändå tillfälle att ensamhetsträna 2-3 ggr i veckan när sambon tränar i 1,5tim.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0