Träning med andra

Igår var tanken att vi skulle ta en promenad in till centrum för lite miljöträning och passivitet en stund. Jag kom inte ens halvvägs till målet då vi mötte Hanna med sin flat kille, Pax. Då tog vi tillfälle till att träna mellan alla hus på en liten gräsplan tillsammans. Jax fick lite kontaktövningar och träning på att inte gå fram till dom. Hur bra träning som helst, det behöver vi verkligen. Stunden senare kom hennes träningskompis med en Tollare. Medan dom höll på med lite träning så passade vi på att vara lite passiva och se dom jobba. Jax var lite otålig men det tog sig tillslut.
 
Idag var vi en sväng till klubben och tränade med svärmor och Finn, omvecklings skull göra lite miljöombyten. Fick lite hjälp av henne med inkallning på Jax, inkallning/budföring. Superduktig! Det tyckte han verkligen om! Vi satt passiva och tittade på när dom tränade lite skyltar i rallyn. Provade faktiskt två skyltar för skoj skull. 180 grader höger och läggande under gång. Mjora! Det kunde han också!
Innan vi åkte hem gick vi till agilityplanen och kollade in allt där. Han fick springa genom den lilla tunneln några ggr. Lite äckligt i början men det släppte fort. Kunde utföra det utan hjälp så han fattade det rätt så fort att han skulle gå in i den.
 

När man kommer hem måste man ta en titt på kompisarna innan...
 

..det är dags att säga till att kvällsmaten ska serveras så man kan somna en stund.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0