Sova med Finn

En dag kvar i detta underbara hus. Dom senaste dagarna har varit kanon fina! Jag har t.o.m tagit ett dopp i älven. Första på två år. Det är ju skamligt.
 
Jax älskar iaf detta ställe, att kunna vara lös hela tiden och strosa omkring i naturen. Senaste tiden har han kopplat av jättebra, både ute och inne. När han är ute beter han sig som en vallhund ska göra -håller sig i närheten, tar allt med ro. Dock är han inte i den flängiga fasen än. Han håller sig gärna på gården än är i skogen, än iaf. Dock känns det inte som om han kommer bli den sortens hejdlösa man inte kan få stopp på. Det återstår att se.
 
Igår hämtade vi hem svärmors Curly Finn från Martins mormor och morfar. Jax har fått sova tillsammans med honom 1 av 2 nätter. Jag jobbar fem nätter i rad så jag har inte varit delaktig när det är läggdags. Martin är ju hemma och han säger att det har gått jättebra. Både Finn och Jax har lagt sig till ro väldigt snabbt.
Finn är världens snällaste, mot människor i alla åldrar till hundar av olika typer (valpar är dock lite äckliga). Fast många kan tycka att han ser obehaglig ut just för att han är så stor (han dreglar ganska ofta också). Han är drygt 70 cm och väger ca 50 kg. Det är inget att leka med om individen har motsatt lynne. Han är oootroligt envis! Har aldrig skådat maken. Mammsjuk till 110% också, så han får sitta kopplad när han är ute för hörsel har han då inte...
Jax är glad i alla hundar, man kan nästan tro att han kan slicka sönder dom när han får hälsa, hihi. Både han och Finn är underlägsna. Finn viker gärna undan med ett litet (korkat) knorrande när han kommer för nära och Jax försöker intensivt komma åt hans mun för att slicka. Stor och barnslig.
 
Ska väl ta en tur i skogen så småningom så Finn får röra på sig lite. Han har blivit lite tjock av all bortskämd mat han har fått.
 
 

Kommentarer
Postat av: Martin

Dopp och dopp, jag fick bära i dig för att du skulle bada

Svar: Nu ska du inte vara sånn :D
Michaela Persson

2013-07-23 @ 19:14:39
Postat av: Elin och Billy

Låter härligt :D Vad Jax växer!

Svar: Visst gör han! ^^
Michaela Persson

2013-07-24 @ 07:20:03
URL: http://aktivaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0