Första snön

Idag kom det ÄNTLIGEN efterlängtad snö. Tyckte det var på tiden när det ändå är den 6:e dec. Det var tur jag fick mig en hund som tyckte desamma! Hihi, han var helt galen!
 
När sambon tidigt i morse tog ut honom glömde han totalt bort att göra behov. Han hade fullt upp med snön. Eftersom vi tidigare har sagt till varandra att vi ville ha Jax första snöupplevelse på kort var han inte ute någon längre stund med honom, för att spara allt till mig. Gulligt.

Iväg mot brukshundsklubben var han tvungen att showa lite i snön. Haha, som en räv eller rättare sagt isbjörn jagade han "något" under snön. Blåste rätt kraftigt gjorde det också, så det var ju ännu roligare när det bildades snödrivor när han hoppade runt.
 

På klubben fick han springa som han ville under tiden vi var där för att julpynta i stugan. Så mycket energi som han hade efter att inte ha gjort ett dugg i nästan en vecka, var det väldigt skönt att bara koppla bort alla runt om för att fullt njuta av hans lekar.
 

Innan vi åkte hem fick han göra lite uppletande. Han springer mot föremålet på mitt kommando jättebra. Dock använder han ögonen alldeless för mycket, mer än nosen. Med lite lätt svårighet att gömma föremålet funkar det rätt så bra. Han har lite bråttom ibland men tycker det är jätteskoj!
Han tog även metallapporten i munnen. Så duktig! Bra för framtidens lydnad kanske? Vem vet!
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin och Billy

Vilka härliga snöbilder!! Hoppas det kommer mycket mycket mer snö snart, vi har bara jättelite!

2013-12-08 @ 11:41:58
URL: http://aktivaussie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0